Friday, 9 December 2011

Hi there and welcome to the Friday Funny!

Hi everyone,

How's your Friday shaping up? Lots of plans for the weekend? The first of the Christmas parties perhaps?

We have pals coming to Bristol on Sunday. They live in Thatcham but are coming to Bristol to see us, we have dinner plans as well as plans to exchange Christmas cards and presents - it will, hopefully, be a nice start to the festive season. It has to be said that we have had several years when our plans with this family have simply not worked and these have been weather related so we're hoping that nothing happens to prevent this years gathering.

What about this weather then? I feel so sorry for the thousands of homes in Scotland (and anywhere else for that matter - it's just that Scotland made the news) without power as a result of the terrible storms yesterday.

It was rather wet and wild here too (and none too warm either) so I stayed in and finished wrapping my presents. They are now under the tree .... well, when I say tree I use the term advisedly as we didn't get any of our usual decorations down from the loft this year. The lounge looked so bare that we nipped to B&Q and bought a teeny weeny little fibre optic tree - see how sad it looks with presents underneath?!



And now it's time for the Friday Funny which comes to us this week courtesy of my friend Sandra - thanks Sandra. ENJOY



THIS WEEK'S BRAIN EXERCISE


This is designed for really intelligent people like you!


Have fun....





man

1. ------------

board




Ans. = man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.




stand

2. ------------

i



Ans. = I understand


OK . Got the drift ?


Let's try a few now and see how you fare ?



3. /r/e/a/d/i/n/g/





Ans. = reading between the lines



4. r

road

  a

 d




Ans. = cross roads



Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.



5. cycle

cycle

cycle




Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!




        0

6. ------------

    M.D.

    Ph.D.




Ans. = two degrees below zero



C'mon give it a little thought ! !




7. knee

    light




Ans. = neon light

( knee - on - light )



U can prove u r smart by getting this one.





      ground

8. ---------------

    feet feet feet feet feet feet




Ans. = six feet underground



Oh no, not again ! !




9. he's X himself





Ans. = he's by himself


Now u r messing up big time.




10. ecnalg



Ans. = backward glance


Not even close ! !





11. death ..... life



Ans. = life after death




Okay last chance ....................




12. THINK



Ans. = think big ! !



And the last one is - - -



13. abababababababababababababababababababab...




Ans. = long time no 'C'


Hope you have a great Friday (despite the Friday Funny!!!)

4 comments:

scrappyjacky said...

I've got a work christmas party tonight....so that might be fun...or might not,of course!!
Hope the weather doesn't ruin your plans!!

Judie aka Craftymess said...

your doing better than me, i cant FIND our decorations - have a fun meal and pressies exchange xx

Lilian said...

Love the funny kathy, Well done on wrapping all the presents.
I love the tree though very sweet.
Take care lilian

Katiejane said...

Fingers firmly crossed that your gathering goes ahead Kathy. Love your mini tree, it looks like a lot of fun was had purchasing all those gifts lol!
Have a great weekend.
Katie x